Závod o čas ; Diablo: Závod s časem - Adam, Gabi Adam, Gabi, 1963- (Riki a Diablo, 2008)
Další z napínavé série koňských románů. Riki a její parta stojí před otázkou záchrany zraněného koně. Musejí jednat rychle, jde doslova o závod s časem ..