Kniha hmyzu ; Moje první kniha hmyzu s Medvídkem Pú a jeho přáteli - Disney Disney, Walt, 1901-1966 (Disney, 2006)
V těchto knížkách se děti společně s kamarády ze Stokorcového lesa dozví vše o hmyzu, stonožkách a pavoucích, o ročním období, o stepích naší Země a i celkově o planetě Zemi