Kniha země ; Moje první kniha země : s Medvídkem Pú a jeho přáteli - Disney (Egmont ČR, 2007)
Co je to písek? Jak se jmenuje největší poušť na světě? Mění skály tvar? Kamarádi ze Stokorcového lesa provedou malé čtenáře jejich napínavou cestou okouzlujícím světem přírody.