Nové povídky o ženách - Viewegh, Michal Viewegh, Michal, 1962- (Listen, 2015)
Michal Viewegh přispěl dvěma rozvodovými povídkami. O uvadajících manželstvích píšou Petra Soukupová a Alice Nellis. Dvě kamarádky a jejich vztahy s muži jsou tématem povídky Jaroslava Rudiše