Zdráhavá Julie - Jordan, Nicole (Domino, 2013)
Sophie Fortinová by se měla vznášet na obláčku štěstí, ale místo toho ji svírá žal. Čeká ji totiž sňatek z rozumu. Rodiče jí vybrali vdovce středního věku, jehož prostřednictvím se mají Fortinovi navrátit na výsluní společnosti a dobrat se majetku, o nějž byli před lety připraveni. Rozdanými kartami osudu ovšem pořádně zamíchá jeden jediný ples, který Sophii přivede do cesty lorda Jacka Wildea.