Štěstí, láska, čokoláda - Praag, Menna Van Praag, Menna van, 1977- (Synergie, 2012)
Maya žije životem, který jí samotnou netěší, v zajetí svých vlastních předsudků, omezení a negativního myšlení. Jejím jediným zdánlivým potěšením je čokoláda, která jí nahrazuje skutečné pocity štěstí, lásky a naplněnosti. Dokud se v jejím životě neobjeví postupně několik zajímavých lidí. Ti jí postupně otevřou oči a pomůžou uvidět, jak sama sobě škodí. Podělí se s ní o životní moudrost a díky nim najde Maya způsob, jak se osvobodit a začít žít šťastným a naplněným životem.