Smíření - Pittnerová, Vlasta, 1858-1926 (Vysočina, 2014)
Nová knížka oblíbených autorů první poloviny minulého století popisuje prostě a bezprostředně příběhy zobrazující šťastné a spokojené chvíle lidského života i nutné rozpory vyplívající ze společenských poměrů. Nutí nás přemýšlet nad otázkou, zda je srdce vždy více než rozum, staví čistou duši, lásku a porozumění proti studené bezcitnosti.