Chci jen tvé dobro - Nagyová - Džerengová, Petra Nagyová Džerengová, Petra, 1972- (Naše vojsko, 2015)
Kristína si nese životem jedno velké tajemství. Mladá, navenek vyrovnaná žena, kráčí po boku úspěšného právníka. Dospívající dcera Soňa doplňuje obrázek šťastné moderní rodiny. Ale jak už to v životě bývá, štěstí ukáže i svou odvrácenou tvář. Kristínino tajemství se po letech prozradí, a rodinu ohrozí i manželova nevěra. A k tomu všemu se její nejlepší přítelkyně Angela nečekaně postaví na stranu Reného