Uloupená láska - Jeffries, Sabrina Jeffries, Sabrina, 1958- (Baronetka, 2015)
Victor Cale, nedávno objevený dosud neznámý bratranec vévody z Lyonsu, chce pracovat pro Mantonovu detektivní kancelář, které se přezdívá Vévodovi muži. Kvůli prvnímu případu má odjet do skotského Edinburghu, kde má prověřit minulost mladé vdovy Sofie Frankeové, která se chce podle baronky Lochlawové zabezpečit sňatkem s jejím zamilovaným synem. Victor v ní však poznává svou manželku Isu, která mu před deseti lety po týdnu manželství zmizela a spolu s ní a s její sestrou a švagrem zmizely i pravé královské klenoty, které ona chystala pro královskou nevěstu. Victor unikl jen náhodou obvinění a od té doby marně hledal svou plachou, nesmělou manželku, z níž se vyklubala vychytralá zlodějka. Jaké je však jeho překvapení, když manželka obviní z krádeže klenotů jeho. Pomalu se společně propracovávají k poznání, co se doopravdy stalo. Bohužel však ani po letech nejsou mimo nebezpečí. Je třeba, aby si oba vzpomněli na svou dávnou lásku a důvěřovali si, protože jedině tak si mohou vybudovat další společný život a zachránit svou dceru, o níž Victor až dosud nevěděl, že vůbec existuje