Kavárna Potmě ; Kavárna POTMĚ - Fryčová, Ilona Fryčová, Ilona, 1963- (Nakladatelství Jalna, 2015)
Představte si tmu a člověka, který vám servíruje kávu. Tápete rukama po stole, hledáte hrnek, lžičku. U toho narazíte na skleničku vašeho kamaráda. Všechny ostatní smysly, především sluch, pracují naplno. Najednou je chuť kávy úplně jiná. Takto popisují zážitky z Kavárny POTMĚ mnozí návštěvníci. Kavárna skutečně funguje v úplné tmě. Pro většinu lidí je to nezvyk, pro obsluhu denní chléb. Jsou totiž nevidomí a tímto zážitkem vám chtějí zprostředkovat kus svého světa