Rej upírů : soubor klasických povídek - Korbař, Tomáš (Studio Trnka, 2015)
Soubor povídek a novel s hrůzostrašnými náměty z pera světových autorů 18. a 19. století. Vampýr (J. Neruda), Upír (J.W. Polidori), Přízraky (I.S. Turgeněv), Carmilla (J.S. Le Fanu), Mrtvá milenka (T. Gautier), Cyprianovo vyprávění (E.T.A. Hoffmann), Neboť krev jest život (F.M. Crawford), Ďáblův dům (A.K. Tolstoj), Noční návštěvník (L. Capuana), Draculův host (B. Stoker)