Josef Masopust legenda žije : legenda žije - Procházka, Pavel (Olympia, 2015)
Kniha je holdem českému fotbalistovi 20. století a nejlepšímu evropskému hráči, držiteli Zlatého míče pro rok 1962, s řadou unikátních fotografií z Masopustova sportovního i osobního života je vzpomínkou na vynikajícího fotbalistu i člověka..