Všechna moje strašidla.. - Brezina, Thomas, 1963- (Fragment, 2016)
První díl série Všechna moje strašidla. Max je na první pohled obyčejný desetiletý kluk, kterému spolužáci a sestra dělají ze života peklo. To vše se změní, když se čirou náhodou seznámí s tajemnými obyvateli opuštěné pouťové atrakce. Ve zchátralém strašidelném zámku totiž bydlí opravdová strašidla!