Králové bourbonu : první část série Králové bourbonu - Ward, J. R. (Jessica Bird), 1969- (Cyklus Králové bourbonu. 1, 2015)
Rodinné i milostné vztahy příslušníků rodiny Bradfordových jsou velmi komplikované a postupem času se ukazuje, že příčiny jejich jednání jsou mnohdy jiné než to na první pohled vypadá. Před několika lety se vedoucí zahradnice rodinného sídla v Charlemontu Lizzie Kingová zamilovala do jednoho z bratrů Bradfordových. Jejich krátký vztah, končící bolestivým rozchodem, měl pro ni málem tragické důsledky. Nyní se Tulane Bradford vrací domů a s jeho návratem vyplouvají na povrch rodinná tajemství, spory a zapomenuté city. Do následných událostí také významně zasáhnou jak Tulaneho krásná a nemilosrdná manželka, tak i jeho otec a patriarcha rodiny, který nechce ztratit kontrolu nad svým podnikem ani nad dospělými dětmi. Na konci příběhu zůstává ještě řada nezodpovězených otázek a neuzavřených vztahů naznačujících další pokračování ságy.