Jak šít šaty a sukně : [15 modelů krok za krokem] - Lubin, Clémentine (Učíme se..., 2015)
Modely sukní a šatů ve kterých zazáříte! Pracovní postuo je u každého modelu názorně vysvětlen krok za krokem. Naučíte se ušít límeček, vytvořit různé druhy záševků, všít zip. Vyberte si pěknou látku a pusťte se do toho!