Čtyřlístek a záhadná karta.. - Štíplová, Ljuba, 1930-2009 (Čtyřlístek, 2016)
Kniha obsahuje dva příběhy: Záhadná karta, v níž se Čtyřlístek prostřednictvím nalezené telefonní karty dostane do budoucnosti, a Souboj vynálezců, ve kterém se falešný vynálezce snaží zneužít Myšpulínův vynález