4 cestovatelské příběhy Čtyřlístku.. - Lamková, Hana, 1934- (Edice 4, 2016)
Tentokrát naše parta vyrazí na dobrodružné výpravy po celém světě. Postupně navštívíme Nový Zéland a Austrálii, Madagaskar, Karibik a na závěr Velikonoční ostrovy!