Milostné románky - Rožek, Karel, 1876-1913 (Vysočina (Akcent), 2016)
Knížka Milostné románky přináší pohodové čtení o lásce ve všech jejích proměnách, o lásce, která přináší štěstí i zklamání, která dokáže zásadně změnit lidské osudy. Povídky oblíbených autorů první poloviny minulého století nám o tom mohou poutavě vyprávět