Panství Daringham Hall. - Taylor, Kathryn (MOBA, 2016)
Druhá kniha trilogie Panství Daringham Hall. Od chvíle, kdy Ben Sterling dorazil na panství Daringham Hall, už v jeho životě nic není jako dřív. A není to jen proto, že jej jeho ztracená rodina přijala na rodovém sídle. Tohoto byznysmena vyvádějí z rovnováhy i city vůči zvěrolékařce Kate. Zatím ještě netuší, že kdosi v pozadí spřádá intriky - a že ho právě Kate přiměje k tomu, aby své rozhodnutí ohledně panství Daringham Hall ještě zvážil.