Dvojí život - Chamberlain, Diane 1950- (Ikar, 2016)
Když Tara a Emerson najdou dopis blízké přítelkyně Noelle, která se rozhodla pro sebevraždu, uvědomí si, že Noelle celé roky vedla druhý život, o kterém nikdo neměl ani tušení... Citlivě napsaný román plný netušených zvratů portrétuje tři odlišné ženy, které spojila dávná tragédie a jedno dítě, které by mohlo patřit každé z nich - nebo také nikomu.