Michaela : události v kláštěře svatého Anděla - Urban, Miloš 1967- (Argo, 2016)
Klášter plný krásných jeptišek, kde jedné větrné noci zabuší na vrata hledaný zločinec. Jedná se o záměrně drastické, místy dokonce pornografické podobenství o střetu těch, které Bůh zanechal na tomto světě a odešel vytvářet světy jiné.