Chvíle posvátná - Moravec, Miroslav (Edice knih doplněná o DVD, 2009)
Knížka Chvíle posvátná vzpomínající na spolupráci s velkou hereckou osobností při natáčení výjimečného projektu na pražském Vyšehradě doplňuje CD s pořadem uvádějícím básně Petra Pichla a DVD s půlhodinovým dokumentem zachycujícím mimo jiné Miroslava Moravce při práci na prvním multimediálním poetickém projektu, který kdy v tuzemsku vyšel. Kniha vychází jako připomínka skvělého interpretačního umění legendy českého divadla a dabingu.