Štěstí je zadarmo - Klevisová, Michaela, 1976- (Motto, 2016)
Kamila rozpoutala válku se svými příšernými sousedy. Táňa už se nemůže dívat, jak si její máma ničí život. Aneta se asi zamilovala - jenže do nesprávného muže. A Jiří se ze všech sil snaží, aby ho dcera měla aspoň trochu raději. Hlavní postavy povídek mají společný cíl: být alespoň trochu šťastnější.