Cvičení pro pružnou postavu : časově nenáročný program : 15 minut denně se strečinkem - Raisin, Lydie (Portál, 2007)
Autorka bohatě ilustrované knihy představuje úspěšný a vyzkoušený program patnáctiminutových cvičení na každý den po šest dní v týdnu, rozvržený na dobu jednoho měsíce. Program založený na strečinku je zvlášť zaměřen proti deformacím a tuhnutí svalů oblasti zad a bolestem páteře, pomáhá však také k udržování ohebnosti svalů, zlepšuje funkci svalů dýchacího ústrojí a přispívá k udržování tělesné kondice a dobré postavy.