Čas tančit - Kingsbury, Karen (Advent-Orion, 2016)
Pro všechny kolem představují dokonalý pár-obdivovaný přáteli a kolegy, ceněný jejich dětmi.Ale Martin s Emou vědí, že jejich štěstí je jen předstíranou pózou.Ve skutečnosti čekají na vhodný okamžik, aby svým dětem oznámili, že se chystají rozvést. Avšak u rodinného setkání, kde k tomu má dojít, dcera překvapeným rodičům sděluje, že se bude vdávat. Jak by jí nyní mohli zkazit radost?