Človíček Tom - Constantine, Barbara, 1955- (Motto, 2014)
Tomovi je jedenáct, Bydlí v karavanu a je většinu času sám. Jeho matka Joss je velmi mladá, chce se bavit a často odjíždí s momentálním přítelem na cesty. Tom se tedy musí o sebe postarat. Jídlo shání v okolních zahradách a dává pozor, aby ho při tom nechytili. Často sní... Sní o rodině, o tátovi, o štěstí ...