Zločinecký podnik - Laukkanen, Owen (Knižní klub, 2014)
Druhá kniha série Stevens & Windermere. Když přijdete o práci a novou se najít nedaří, rýsují se před vámi dvě řešení: buď přiznáte porážku a pokusíte se protloukat, jak to jde, nebo se postavíte problému čelem a vymyslíte jiné, radikální řešení. Carter Tomlin zvolil druhou možnost: v jeho podání však bohužel sestávala z lyžařské kukly přes obličej a automatické zbraně v ruce - navíc od bankovní loupeže k několikanásobné loupežné vraždě bývá zatraceně blízko...