Smrtící sliby - Robb, J. D. 1950- (Metafora, 2016)
Dvacátá osmá kniha série Smrtící--. Eva Dallasová tentokrát vyšetřuje brutální vraždu policistky. Při pátrání v osobním životě kolegyně odhalí Amaryllin vztah k milionáři, synovi kriminálníka, kterého dostala Eva kdysi za mříže...