Jesika. Krůček ke štěstí - Carrington, Ashley, 1951- (Klokan, 2016)
Jesika tráví co nejvíc času s milovaným Mitchellem, ale jejich štěstí však ohrožuje nenávist společníka Hawkleyho, který je přesvědčen, že bývalá trestankyně mu je překážkou na cestě k úspěchu.