Krev není voda. - Collins, Jackie, 1937-2015 (Klokan (Alpress), 2016)
Impérium po otci dovedla Lucky k hvězdným výšinám. Jenže celému rodu Santangelových přísahal krvavou pomstu za smrt svého syna král Emir. První rána postihne Lucky, když v parku zabijí jejího otce, následuje zatčení syna obviněného z vraždy a nakonec se v nebezpečí ocitne i dcera Max. Lucky odmítá sledovat zkázu své rodiny s rukama složenýma v klíně...