Cesty za poznáním a objevy - Bone, Emily (Podívej se pod okénko (Svojtka & Co.), 2016)
Nahlédněte do neznáma spolu s průzkumníky všech dob. Odhalte, co je pod odkláěcími okénky a vydejte se na neuvěřitelné výpravy, počínaje zámořskými plavbami neohrožených konkvistadorů a konče misí Apollo 11, při níž lidé poprvé stanuli na měsíci