Miluji tě jak svý boty - Tůmová, Anna, 1961- (Motto, 2016)
Humorná knížka o lásce, přátelství a hlavně o naději pro ženy bez rozdílu věku. Prý se vám v životě věci nepřihodí dvakrát stejně! Tak to je tedy pěkná hloupost. Juliana je toho důkazem. Dvakrát se zamilovala do stejného muže, jemuž říká Podvodník, hlavně proto, že je to podvodník, a ten jí dvakrát zlomil srdce. Ovšem když máte kolem sebe dobré kamarádky, s nimiž to táhnete v dobrém i zlém už od dětství, dá se i nadvakrát zlomené srdce přežít. Juliana má naštěstí po ruce nejlepší přítelkyni Danielu, která i ty největší průšvihy komentuje s humorem a nadhledem, a před sebou nové výzvy, nová setkání a novou naději, že ji v životě čeká ještě spousta věcí. A také dojde k poznání, že v lásce můžete chvilku prohrávat, ale nikdy to nesmíte vzdát. A kdybyste už opravdu nevěděly kudy kam - kupte si nové boty. Protože to je ten nejlepší lék na všechny smutky.