Pařížský polibek - Ritchie, Maggie (Metafora, 2016)
Bohémská Paříž konce 19. století. Jessie, toužící stát se sochařkou, dostala příležitost učit se od samotného Augusta Rodina! Otevřel se jí tím nový, podivný i vzrušující svět, a především neuvěřitelná příležitost, v té době naprosto nevídaná.