Ďáblova svatyně - Hermanson, Marie, 1956- (Knihy Omega, 2016)
Odcizená identická dvojčata Daniel a Max mají složitý vztah, a tak když jde Daniel navštívit svého bipolárního bratra do odlehlé a luxusní švýcarské "zotavovací" kliniky, nemá vůbec představu, co může očekávat. Ukolébán rutinou a mírumilovností kliniky vyhoví Daniel Maxově prosbě a bratři se na pár dní vymění...