Hororové příběhy. - Preller, James, 1961- (BB/art, 2016)
Vítejte. Posaďte se a pořádně se připoutejte. Budeme vám vyprávět příběh. Ale dejte si pozor. Křič! Křič! Křič! Není jen tak lecjaký příběh. Je to děsivý příběh. Seznamte se Samantou Carverovou, obyčejnou holkou s neobyčejným lístkem v kapse. Ten lístek ji pošle i s novým přítelem Andym na velice zvláštní jízdu - takovou, že oba budou křičet a chtít ještě