Melodie stále zní - Higgins Clark, Mary, 1929- (Klokan (Alpress), 2017)
Kriminální psychothriller, známý finančník beze stopy zmizel s pětimiliardovým fondem, bytová architektka Elaine se sblíží s jeho rodinou a vystavuje tak sebe i svou malou dcerku velkému nebezpečí...