Žít feng šuej v našich podmínkách - Urbiš, Andrew Alois, 1946- (Alpress, 2017)
Feng-šuej čerpá z tisíciletých tradic a zkušeností čínských učenců. Klade důraz na prostředí, uspořádání interiéru, napomáhá odstraňovat škodlivé jevy, nepříznivě působící na zdraví a harmonii života. Všem, kdo se o feng-šuej zajímají, nabízí autor snadno využitelné rady a postupy, jak pozitivního cíle dosáhnout.