Holčička, která nemohla snít - Durst, Sarah Beth (Fragment, 2016)
Skrytý obchůdek, ve kterém její rodiče prodávají sny stáčené do lahviček, je pro Sophii to nejúžasnější místo na světě. Když rodiče záhadně zmizí a Obchůdek se sny je vykraden, Sophie se pouští do pátrání. Vydá se na dobrodružnou cestu, během níž narazí na mnohá nebezpečí a odhalí nejedno rodinné tajemství.