Za trest třináctiletá - Mass, Wendy, 1967- (Brio (Slovart), 2017)
Když se samozvaná stydlivka Tara rozhodne ukrást školního maskota - kozu, aby si získala přízeň spolužaček, dostane se tím do spousty problémů. Její rodiče se navíc rozhodnou, že místo aby ji vzali sebou na Madagaskar pojede Tara na léto do Willow Falls ke své tetě, strýčkovi a sestřenici Emily. Tara to bere jako dobrou příležitost k novému začátku: koneckonců jí brzy bude 13, takže by se mohla zkusit prosadit (v mezích zákona). Tara ovšem netuší, že tohle kouzelné městečko pro ni k jejím 13tým narozeninám chystá velké překvapení