Deník malého Minecrafťáka 2 - Cube Kid, 1983- (Computer Press, 2017)
Stát se bojovníkem, to není žádná legrace. Nestačí jen chodit do školy a být mezi nejlepšími. Ve vesnici je pořád živo - mám nového mazlíčka (a je to maličký slizounek), jde po mně parta spolužáků, co si taky brousí zuby na kariéru bojovníka, les za hradbami se nebezpečně přibližuje k vesnici a pořád mě sleduje jedna holka. Ale já se nevzdám. Jako že se Minus jmenuju.