Kouzlo - Steel, Danielle, 1947- (Euromedia Group, a. s. -Ikar, 2017)
Bílá večeře je milostnou básní opěvující přátelství, radost, eleganci a krásné památky Paříže. Je to nezapomenutelná noc, kdy se lidé oblečení výhradně v bílém sejdou, aby spolu povečeřeli na do poslední chvíle utajovaném místě. Jean-Phillip Dumas, který se setkání účastní každý rok, nyní pozval tři pečlivě vybrané páry, aby s ním sdíleli kouzlo sounáležitosti. Sedm prolínajících se příběhů, sedm lidí, kterým Paříž změní život a otevře je novým přátelstvím a - samozřejmě - lásce.