Almužna jen pro bohaté - Körnerová, Hana Marie, 1954- (MOBA, 2017)
Román s kriminální zápletkou je časově situovaný do neurčitého období první poloviny dvacátého století do prostředí české maloměstské honorace. Autorka proplétá příběhy dvou žen, jejichž životy se osudově střetly v rodině bohatého podnikatele na malém českém městě...