Medovníček, Medulka a panenka Rózinka - Lebeda, Jan, 1936- (Brána, 2017)
Osmá kniha série Medovníček. Medovníček s Medulkou našli na kraji lesa pohozenou hadrovou panenku. Hezky se o panenku starali, ale také nezapomínali pomáhat všem lesním zvířátkům, ptáčkům a včeličkám.