Jak pečovat o své orchideje - Pinske, Jörn (Grada, 2012)
Představíme vám deset nejběžnějších druhů doma pěstovaných orchidejí, u každé je přehled barevných variet, forem květů, podrobné informace o péči, správném umístění a nejběžnějších problémech. Tyto informace jsou doplněny údaji o přesazování, rosení, zavlažování a hnojení daného druhu aby vaše orchideje dobře prospívaly a potěšily vás krásnými a bohatými květy.