Co žena nikdy neřekne a muž nikdy neudělá - Fuchsová, Irena, 1950- (Beskydy, 2015)
Pokud budou mít muži občas při čtení pocit, že straním ženám, budou mít pravdu. Pokud budou mít ženy občas při čtení pocit, že straním mužům, budou mít pravdu také.