Vánoce v Paříži - Baggot, Mandy (Baronet, 2017)
Ava a její nejlepší kamarádka Debs se vydají do vánoční Paříže. A právě tady, ve městě lásky, se setkají s tajemstvím. Jeden ze dvou mladých mužů, s nimiž se seznámí, záhadný fotograf Julien, se pohybuje ve stínu smrti...