Dcera krále močálů - Dionne, Karen (Slovart, 2017)
Když známý únosce dětí Král močálů uteče z vězení, je si Helena Pelletierová jistá, že je schopná ho se svými stopařskými schopnostmi chytit. Postupně zjišťuje, že útěk z vězení byl jen první krok v otcově promyšleném plánu. Jeho cílem je totiž unést ji i její dvě malé dcerky.