Deník mimoňky. - Russell, Rachel Renee (Mladá fronta, 2017)
Jedenáctý díl série o dobrodružstvích Nikki J. Maxwellové. Nikki Maxwellová má pech. Poslali ji na studentský výměnný týden na Mezinárodní akademii Hampton Hills, známou jako novou školu její rivalky MacKenzie Hollisterové...