55+ - Tejkalová, Jiřina (Lika klub, 2017)
Čtyři ženy se ocitnou na společném zájezdu v podstatě jen proto, aby splnily poslední přání své kamarádky, volné pokračování knihy Já a štrúdl, příběh o zklamáních, rezignaci a strachu ze stáří, ale i o chvílích naděje a lidské blízkosti...