Nevinné lži - Hlavatá, Dana (Naše vojsko, 2018)
Psychologický příběh ženy, Broňa se bezhlavě zamilovala do patologického lháře, který ji jenom využívá, když se na scéně objeví další oběť, Broňa se ocitne ve smrtelném nebezpečí...